Main Menu

Köpvillkor

Bra produkter, bra köpvillkor för din trygghet. Vi gillar nöjda kunder.

 

ALLMÄNT
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av en  produkt.  Färger upplevs olika beroende på vilken skärm du har, därför kan produktens färger avvika från bilderna här på sajten. Produkter gjorda av återvunnet material har som regel ett personligt och unikt utseende beroende på ursprungsmaterialet. De bilder som visas här i shoppen skiljer sig alltså till viss del i utseendet mot de du får.

BETALNING
Du kan välja att betala direkt med följande kort: VISA och MasterCard.

PRISER
Priserna på våra produkter anges i svenska kronor och inkluderar moms. Gällande pris är det som anges när du gör din beställning.

REKLAMATION
Vi är måna om att sälja varor med hög kvalitet. Skulle ett defekt exemplar trots allt slinka igenom vill vi gärna att du kontaktar oss på hello@spazzi.se så vi kan hitta en lösning.

FORCE MAJEURE
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

KUNDUPPGIFTER
Spazzi.se lämnar inte några kunduppgifter till andra
FRAKTFRITT ÖVER 500:-
Beställningar inom Sverige som totalt överstiger 500 kr är fraktfria för privatpersoner. För övriga beställningar inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 19 kr. Kostnaden visas i kassan.

LEVERANS
Normal leveranstid är beräknad till ca 4-7 arbetsdagar. Om det uppstår problem som innebär stora förseningar kommer du att meddelas om detta. Produkterna skickas som brev (gäller små försändelser under 2 kg) eller med paket. Brev levereras normalt i din brevlåda.

ÅNGERRÄTT
Spazzi.se är mån om att du som kund ska bli nöjd. Som privatperson har du alltid ångerrätt enligt lagen på 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att förpackningen är obruten. Kontakta alltid vår kundtjänst på hello@spazzi.se innan retur så att vi vet vad ärendet gäller och vad ditt returpaket innehåller. Detta underlättar dessutom om det skulle uppstå komplikationer vid returtillfället. Returer sker på din egen bekostnad. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar.

TVIST
Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

payson

izmir escort bayan